Over ons

Uw klanten centraal

Zakendoen is het bestaansrecht van uw onderneming. U maakt dingen sneller, mooier, beter, veiliger, goedkoper, etc. voor anderen….maar u kunt niet alles tegelijk. Bij Stemerdink & Verhoek zorgen wij ervoor dat u uw klanten centraal kunt blijven stellen in het ondernemen van alledag. Want als uw boekhouding, loonadministratie, aangiften en jaarafsluiting efficiënt en transparant verzorgd worden, zonder verrassingen achteraf, geeft dat u de ruimte en de rust om de dingen te doen waar uw organisatie goed in is.

ORGANISATIE

Door te werken met vaste, gespecialiseerde teams heeft Stemerdink & Verhoek de afgelopen 25 jaar bewezen een solide en effectieve partner te zijn voor een breed scala aan MKB-bedrijven. Deze deskundige en praktisch ingestelde teams bestaan uit een teamleider en assistenten. Er wordt veel aandacht besteed aan opleiding en cursussen zodat kennis over de snelle veranderingen in de wet- en regelgeving gewaarborgd is en blijft. Omdat er wekelijks intern klant- en brancheoverleg is, zijn de teams goed op elkaar ingespeeld en op de hoogte van de belangrijkste actuele zaken binnen onze hele doelgroep.

DOELGROEP

Stemerdink & Verhoek levert financieel-administratieve diensten aan kleine en middelgrote bedrijven in alle branches. Zowel starters als gerenommeerde bedrijven, van eenmanszaak tot en met (besloten) vennootschappen rekenen wij tot onze klantenkring.

WERKWIJZE

We zijn deskundig maar vooral ook praktisch ingesteld. Wij richten ons op uw wensen en behoeften en voelen ons zowel thuis in de kwekerij en de fabriek, als op kantoor en in de directiekamer. Onze werkzaamheden kunnen zowel bij u ter plekke als bij ons op kantoor worden uitgevoerd.
MENU